---

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mindbaas.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 
Hoe te retourneren?
1. Stuur de retourzending naar onderstaand adres:
MindBaas
ABC Westland 249
2685 DC POELDIJK
Nederland


2. Voeg een note toe met daarop jouw naam en ordernummer

3. Stuur de Track & Trace code van de retourzending per mail naar info@mindbaas.nl (er wordt geen reactie gestuurd op deze mails)

Uitzonderingen retourneren
Volgens de wet zijn er een aantal producten die je mag uitzonderen van het herroepingsrecht, deze producten zijn:

A. Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn;
B. Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is;
C. Producten met een beperkte houdbaarheid;
D. Overeenkomsten gesloten tijdens een openbare veiling;
E. Zaken of diensten gebonden is aan schommelingen op de financiële markten;
F. Zaken die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere zaken;
G. Diensten onder bepaalde omstandigheden.